Hoe optimaliseer jij waardecreatie

Voor je bedrijf, je klanten en je business partners?

Value X Consultancy helpt je deze te ontdekken en uit te breiden om jouw bedrijf te laten groeien

Value X Consultancy is een aanvulling op en een uitbreiding van de Value X diensten rond het thema van waardecreatie. Waardecreatie in de vorm van een goed (advies)gesprek, interim management, de implementatie van oplossingen uit de Value X Scans en het geven van custom workshops en presentaties over een specifiek thema. 

Wat zijn de mogelijkheden voor waardecreatie in jouw bedrijf: voor bedrijfsgroei en omzetverhoging? Wat zijn de mogelijkheden voor waardecreatie voor je klanten: betere service, communicatie en aanvullende producten en diensten? Wat zijn de mogelijkheden voor waardecreatie in samenwerking met andere bedrijven: in een waardeketen? Wat zijn de mogelijkheden om de samenwerking (intern en met business partners) te verbeteren om waardecreatie en waardeverhoging te ondersteunen en uit te bouwen?

Value X is nieuwsgierig naar jou als ondernemer, naar jouw bedrijf en naar zijn medewerkers. Ik kom graag langs om kennis te maken en te bespreken hoe Value X jouw waardecreatie kan ondersteunen.

eConsult aanbod vanwege de coronacrisis

Het zijn lastige tijden voor ondernemers. Value X Consultancy zet daarom graag haar expertise in om ondernemers te helpen. Ben jij tijdens of na de coronacrisis op zoek naar (andere) mogelijkheden om omzet te genereren? Dan helpen we jou graag! Ons aanbod: een eConsult, via telefoon, video call of e-mail, van 1 à 1,5 uur over één over meerdere van onderstaande onderwerpen voor € 59,- (excl BTW). Neem contact op en maak een afspraak!

De expertise van Value X

Value X Consultancy helpt jouw bedrijf met onderstaande onderwerpen, gebaseerd op haar kennis en ervaring en het behalen van grote resultaten voor haar klanten.

Onze klanten over Value X Consultancy

Ik werk al heel lang met Alice samen. We hebben de afgelopen jaren talloze ideeën gehad en verder ontwikkeld, voor onszelf, maar ook voor anderen. Wat ik fijn vindt als ik met Alice werk is dat ze me steeds weer op nieuwe ideeën brengt die mij verder helpen met mijn business. Als ik Alice bel dan levert me dat altijd tenminste 2 nieuwe ideeën op die ik dan weer gebruik om mijn business verder te versterken.

Rob Cuperus

Eigenaar Goodwin.nl

Ben je benieuwd wat Value X voor jouw bedrijf kan betekenen? Heb je vragen, of suggesties? We horen graag van je!