Creëer jouw High Level aanbod

Creëer jouw High Level aanbod

Een onderscheidende waarde-propositie gebaseerd op jouw talenten, ervaring en professionaliteit. Gecombineerd met goede relaties met loyale goed betalende klanten EN een hogere omzet. Dat is, in het kort, wat een high level aanbod is.

Een high level aanbod heeft een grote impact op jouw klanten, het biedt oplossingen. Denken vanuit jouw (potentiële) klanten en het bieden van waarde zijn hierbij belangrijk. Maar hoe doe je dat precies?

Het bieden van waarde

Je kunt je klanten waarde bieden op verschillende terreinen. Centraal hierin staat een waarde-propositie; een (reeks van) goede producten en/of diensten. Producten en/of diensten die onderscheidend zijn, een hoge impact hebben op en die oplossingen bieden voor jouw (potentiële) klanten. Een aanbod dat je goed kan positioneren in de markt en waar je hoge prijzen voor kunt vragen.

De manier waarop jij je klanten bedient en met hen communiceert, is een ander terrein waarop je waarde kunt bieden. Het leveren van service en het opbouwen van een goede relatie zorgen voor verschillende contactmomenten met klanten. Door in contact te blijven weet je wat er speelt bij jouw klanten en krijg je feedback.

Met de feedback van je klanten kun je jouw aanbod verder aanscherpen en aanvullende producten en/of diensten ontwikkelen die waarde hebben voor klanten en hen verder helpen. Jouw aanvullende aanbod is ook interessant voor andere (potentiële) klanten, waardoor je jouw klantenkring en je goede naam (jouw ‘brand’) steeds verder uitbreidt.

Het is ook belangrijk je af te vragen voor wie en waar jouw aanbod waarde heeft. Zijn er nog andere markten of klantgroepen waar je nieuwe klanten kunt vinden?

Het bieden van waarden levert jou ook waarde op, zoals: gebruik maken van jouw talenten, ervaring en professionaliteit, goede relaties met loyale en goed betalende klanten en hogere omzet. Kortom: jouw high level aanbod.

Jouw high level aanbod

Een high level aanbod is het leveren en ontvangen van waarden op verschillende terreinen; goede, onderscheidende producten en diensten, service, een goede klantrelatie, inzet van jouw skills en hogere omzet.

Een high level aanbod is een combinatie van verschillende punten. Deze combinatie is voor iedereen anders. Ben je een coach, consultant, kunstenaar of ambachtsman of -vrouw? Welke waarde wil jij leveren? Welke waarde wil jij ontvangen?   

In de Value X Masterclass ‘Verhoog je meer-waarde’ leer je hoe waarden te verhogen en jouw high level aanbod te creëren.

Zie ik je bij de volgende Masterclass?

Alice van den Boogaard

Spread the love

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *