Masterclass 'Verhoog je meer-waarde'

Leer in 2 middagen hoe je jouw bedrijf laat excelleren

Verhoog je klantbinding, je klantwaarde en je omzet en laat jouw bedrijf groeien

Ben je dagelijks gepassioneerd met je bedrijf bezig, werk je hard, maar genereer je te weinig omzet? Dan is de Masterclass ‘Verhoog je meer-waarde’ voor jou! Ja, ‘verhoog je meer-waarde’ is verkeerd gespeld. Opzettelijk. Deze Masterclass gaat over hoe jij meer waarde kunt leveren aan en ontvangen van jouw klanten door jouw meerwaarde heel erg duidelijk te maken.

In de Masterclass ‘Verhoog je meer-waarde’ leer je hoe jij als ondernemer meerwaarde kunt leveren aan je (potentiële) klanten. En, naar hoe je meer waarde terug kunt ontvangen, zoals: omzet en loyale klanten die je aanbevelen bij anderen.

We kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf om waarde te verhogen op verschillende terreinen; een high level aanbod, betere service voor en communicatie met jouw (potentiële) klanten, verbeterde klantloyaliteit, nieuwe aanvullende producten en diensten en nieuwe klant- en marktgroepen. Kortom: een innovatieve overkoepelende aanpak die leidt tot hoge resultaten!

Hoe werkt de Masterclass 'Verhoog je meer-waarde'

In de Masterclass ‘Verhoog je meer-waarde’ maak je stap voor stap je eigen plan van aanpak. In 2 middagen neemt Masterclass leider Alice van den Boogaard je aan de hand van voorbeelden, interactie en opdrachten mee in hoe jij jouw bedrijf naar een hoger plan kunt tillen. Na 2 middagen heb jij je eigen stappenplan in handen om jouw bedrijf te laten groeien en om meer omzet te genereren. 

Resultaten

​Na de Masterclass heb jij direct een plan van aanpak in handen om jouw bedrijf te laten excelleren.

Deelnemers over de Masterclass 'Verhoog je meer-waarde'

Als je op zoek bent naar (nieuwe) mogelijkheden om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, je eigen talenten te (her)ontdekken en je klanten beter van dienst te zijn, is dit een heel waardevolle workshop. In twee middagen krijg je inzichten, ideeën en handvaten waarmee je daadwerkelijk jouw waarde en de waarde van je bedrijf, voor je klanten, kunt verhogen.

Joke Spannenburg

Eigenaar Relief Counselling

Deze workshop heeft mij inzicht gegeven in mijn struikelpunten binnen mijn eigen functioneren en handvaten gegeven waarmee ik mijn onderneming naar een hoger plan en zichtbaarheid kan brengen. Ik ben blij met de bejegening van de cursusleidster. Zeer duidelijk en genoeg ruimte voor individuele vragen.

Arti Cijntje

Eigenaar Arti's Shed

Leuk!

Nuttige workshop, laat je met andere ogen naar je eigen activiteiten en bedrijf kijken. Daarmee krijg je andere, verrassende inzichten en nieuwe ideeën voor producten, diensten en klanten.

Rob Cuperus

Eigenaar Goodwin.nl

Schrijf je in voor de Masterclass 'Verhoog je meer-waarde'

Vanwege de coronacrisis worden er op het moment geen Masterclasses en Presentaties gepland. Het zijn lastige tijden en daarom zet Value X graag haar expertise in om ondernemers te helpen met een eConsult aanbod.

Regelmatig worden er nieuwe Masterclasses gepland. Ben je geïnteresseerd om aan een Masterclass ‘Verhoog je meer-waarde’ deel te nemen, laat ons dat dan even weten door het formulier rechts in te vullen. Zodra we een nieuwe Masterclass plannen, laten we je dat direct weten.

De Masterclass ‘Verhoog je meer-waarde’ is 2 middagen (2 keer 4 uur) in twee opeenvolgende weken. Het maximale aantal deelnemers per Masterclass is 10.

De prijs van de Masterclass is € 675,- (excl BTW).

Een in-company Masterclass, met meerdere deelnemers uit dezelfde organisatie, is ook mogelijk. Neem even contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Op de Masterclass ‘Verhoog je meer-waarde’ zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Ik heb interesse in de Masterclass ‘Verhoog je meer-waarde’. Laat mij weten wanneer er nieuwe Masterclasses gepland worden.

    Ben je benieuwd wat Value X voor jouw bedrijf kan betekenen? Heb je vragen, of suggesties? We horen graag van je!