Presentaties

Inspiratie, een frisse blik en een hoofd vol nieuwe ideeën over hoe je business te verbeteren. Dat is het resultaat van de Value X Presentaties.

Presentaties

De Value X presentaties starten met een korte uitleg over Value Exchange Management en hoe denken vanuit waarde leidt tot verhoging van klantloyaliteit, klantwaarde en omzet.

Het grootste gedeelte van de presentatie is interactief en gaat in op vragen van toehoorders. Zo worden voorbeelden gegeven over hoe denken vanuit waarde leidt tot duurzame verbetering van bedrijfsresultaten. 

Aan de hand van vragen en voorbeelden uit de zaal, wordt uitgelegd hoe je loyale klanten creëert en wat de effecten zijn van klantloyaliteit op de klantwaarde en omzet.

Incompany Presentatie

Een incompany versie van de presentatie, waarbij er wordt ingegaan op de situatie bij een bedrijf, is natuurlijk ook mogelijk.

Resultaten 

De resultaten van de Value X Presentaties: nieuwe inspiratie, positieve energie en een frisse blik op het verhogen van klantloyaliteit, klantwaarde en omzet en het duurzaam verbeteren van bedrijfsresultaten binnen jouw bedrijf.

Diensten combineren

De Presentaties zijn goed te combineren met andere Value X diensten, zoals: de Value X Scans en Consultancy & Coaching.